Schrijf je loopbaan © I Schrijf jezelf naar werkgeluk

Schrijf je loopbaan

Wat vind ik belangrijk en wat maakt mij blij?
Kom je door de drukte van werk en gezin niet toe aan stilstaan bij waar jij zelf naar verlangt in je werk en leven? Werken is voor jou belangrijk, maar niet op de manier zoals het nu gaat. Steeds vaker neem jij de stress van je werk mee naar huis waardoor je thuis minder gezellig bent voor je gezin dan je zou willen. Steeds vaker heb je het gevoel: is dit het nou?

Veel werkende moeders vinden het lastig om tijd voor zichzelf te maken, omdat tijd nou eenmaal schaars is. Zo worden ze al snel geleefd door het schema van het gezin, werk en het huishouden. Tijd voor zichzelf is er niet. Het leven voelt overvol en er is geen rust. Geen stilte en ruimte om na te denken over waar zij blij van worden in hun werk en leven.

Herken jij dat? Zoek jij meer rust in jezelf en balans tussen werk en gezin. Wil jij graag weten waar jij blij van wordt en goed in bent. Onderzoeken wat jouw volgende stap moet zijn?

Schrijf je loopbaan © helpt je op een creatieve, intuitieve wijze in slechts 4 dagdelen ontdekken wat jouw verlangens zijn als het gaat over je werk en leven.

Tijdens de cursus Schrijf je loopbaan © ga je intuitief schrijven zodat je als vanzelf bij de antwoorden komt die passen bij de levensloop(baan)vraag of thema dat jou op dit moment bezighoudt.

Vragen die je kunt onderzoeken met Schrijf je Loopbaan zijn heel divers. Enkele voorbeelden van vragen die deelnemers aan Schrijf je Loopbaan hebben zijn:

Door de drukte in mijn hoofd en leven, weet ik niet meer wat ik zelf belangrijk vind

Wat geeft mij voldoening in mijn werk, zodat ik het leven kan leiden dat bij mij past?

Werkstress beheerst mijn leven, en ik weet niet hoe ik dat kan veranderen?

Ik zoek meer balans tussen werk en prive, hoe kan ik daar iets aan veranderen?

Ik wil graag iets anders in mijn werk, maar ik weet niet wat en hoe ik dat kan realiseren?

Deze en andere loopbaan- en levensvragen zijn allemaal geschikt om te onderzoeken in de cursus Schrijf je loopbaan ©

Naast het schrijven maakt ook het onderling delen van schrijfsels een belangrijk onderdeel uit van deze cursus. Het een stem geven aan je eigen schrijfsel, maakt het krachtiger en zorgt ervoor dat je er zelf ook met wat meer afstand naar kunt kijken. Daarnaast brengt het delen met elkaar ook weer nieuwe inzichten. Natuurlijk bepaal jij altijd zelf of en wat je wilt delen met de groep.Praktisch


Tijdens de cursus Schrijf je loopbaan ga je gedurende 4 dagdelen in een kleine groep (4-6 deelnemers) onder mijn begeleiding aan de slag met creatieve, effectieve en verrassende schrijfopdrachten. Tussen de cursusdagen door krijg je enkele schrijfopdrachten, zodat je zelf thuis - als je dat wilt - ook verder kunt met schrijven.

In de cursus komt per dagdeel in ieder geval een van de volgende thema's aan de orde:
1. wat is mijn behoefte
2. wat geeft mij plezier en voldoening
3. welke dromen heb ik en wat staat mij nu nog in de weg om deze te realiseren
4. hoe kom ik in beweging, zodat ik nu daadwerkelijk die stap naar wat ik wil ga zettenNa het volgen van de cursus Schrijf je loopbaan © weet jij waar jij naar verlangt en heb je ideeën voor een nieuwe richting in je leven en je loopbaan. Hierdoor ervaar je meer rust in je hoofd en kun je met meer zelfvertrouwen kiezen voor een nieuwe richting in je leven en loopbaan. Daarnaast is Schrijf je Loopbaan natuurlijk ook een rustpunt, tijd voor jezelf en fijn samenzijn met de andere deelnemers.

Indien jij daar behoefte aan hebt kan de cursus worden gecombineerd met een 2 of 3 individuele gesprekken, om de verkregen inzichten uit de cursus concreet vorm te geven.

Voor wie?:
Geschikt voor piekeraars, denkers, en doeners die het lastig vinden om te stoppen met nadenken en dichterbij hun diepere hartewens te komen. Als je worstelt met een levensloop(baan)vraag en je die vanuit je hart op een creatieve, intuitieve manier wilt onderzoeken. Talent om te schrijven is niet nodig!

Wanneer?:
De 4-daagse cursus vindt plaats op vrijdagochtend 4 oktober, 11 oktober, 18 oktober en 1 november.
De cursus is inclusief koffie/thee, lekkers en een notitieboekje.

We starten elke ochtend om 9.30, inloop vanaf 9.15, en ronden af om 12.00.

Waar?:
Schrijf je loopbaan vindt plaats bij mij aan de keukentafel in Waddinxveen (vlakbij Gouda). Mijn praktijk is eenvoudig bereikbaar en ligt op ca. 5 minuten rijden vanaf afslag 20 van de A12 (Utrecht naar Den Haag).

Kosten?:
De kosten voor deelname aan Schrijf je loopbaan bedragen € 225,= incl. BTW. (Particulier tarief)
Indien je werkgever betaald bedraagt de investering €275 excl. BTW.

Ik ben gecertificeerd trainer van de cursus Schrijf je loopbaan © welke is ontwikkeld door Marianne Panneman van Loopbaancreatie.


Wil je meer weten of aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@hrmns.nl, dan krijg je binnen 3 werkdagen een reactie van mij terug. Wil je liever bellen of app-en? Je kunt contact met mij opnemen op 06-38414985. Neem ik niet op? Laat dan gerust een voicemail-bericht achter, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.